Nosaltres

Som un restaurant familiar al barri del Farró de Barcelona que neix al desembre de 2020 pels germans López Monné. Moguts per la cuina viscuda a casa des de ben petits, decidim emprendre i recuperar, des de l’emoció, l’esperit del restaurant que el nostre tiet Enric Monné va montar a la Barcelona dels anys 70.

Al capdavant de la cuina hi trobem l’Àlex, llicenciat en dret i amb una forta passió cap al món gastronòmic, fet que l’impulsa a cursar els estudis d’hosteleria a l’escola Hofmann i posteriorment treballar en restaurants com ara La Camarga o el 18 d’Octubre. Amb el desig de fer realitat el seu somni de treballar en allò que l’apassiona i en el marc d’un projecte propi, recupera l’essència del restaurant del seu tiet i a partir d’aquí neix l’Emocionar.

I per altra banda, hi trobem en Sergi, llicenciat en turisme, qui n’és el director i gestor. Després d’un llarg recorregut treballant en diferents hotels i mogut pel bon menjar, assoleix també el seu somni, ser el seu propi jefe sent un petit empresari. A més a més està al capdavant de la sala, i us acompanyarà i aconsellarà sobre la nostra carta i celler durant tot el servei.

reserves@restaurantemocionar.com

619 923 412 / 934 449 459